M&M Stenbacka Pietarsaari

Martti ja Merja ovat aviopari Pietarsaaresta ja heillä on Herran antama näky viedä evankeliumia eteenpäin monin tavoin. He pitävät yhdessä rukousiltoja, nettirukousta, tekevät vankilatyötä sekä seurakuntavierailuja. 

www.youtube.com/watch?v=6yLyfCKPbkQ

Martin  koskettava todistus Jeesuksen muuttavasta ja parantavasta voimasta. Linkin kautta voit  katsoa mitä Herra Jeesus tekee tänäkin päivänä! Kesto n.6 minuuttia.

http://www.ristintie.com/files/Stenbacka-Martti-Ihmeellinen-Jeesus-020113-Siion.mp3
Tässä koko saarna kuunneltavaksi. Jeesus on ihmeellinen! Kesto noin 44 minuuttia.

Tässä alla ex-criminals ohjelma jossa Martin tarina.. kuuntele!

Voit osallistua Paltalkin kautta rukousiltoihin ja jättää rukouspyyntöjä sekä kuunnella saarnoja seuraavan linkin kautta. Tee itsellesi nimimerkki ja salasana sekä rekisteröidy sisään tunnuksillasi. Voit myös ladata alempana olevan linkin kautta Pal-talk lataussivuston,  täysiversio Pal-talkista (toimivampi) ja tehdä itsellesi tunnukset sekä salasanan. Sitten  Jumalan Ikuisen Sanan Totuus ja Rukoushuoneeseen. Helppoa ja siunaavaa kun saa suoraan kotikoneelta rukoilla ja kuunnella saarnoja livenä.

http://express.paltalk.com/index.html?gid=1032683851&refc=109740

Teknistä apua kirjautumiseen, puhelinnumerosta 0465265203. Huom, tämä on uusi numero.

Martti ja Merja ovat jo noin 20 vuotta ylläpitäneet internetissä evankeliointi & rukoushuonetta sekä tekevät myös vankilatyötä sekä palvelevat seurakunnan rukousilloissa Pietarsaaren suunnalla. Monet ihmiset ovat löytäneet Jeesuksen, parantuneet sairauksista ja saaneet monenlaista apua ongelmiinsa tämän palvelutyön kautta. Kunnia tietysti Jumalalle näistä valtavan hienoista asioista. Huone on auki keskiviikkona, lauantaina ja sunnuntaina sekä joskus myös maanantaina  ja torstaina klo. 18-23.30. TERVETULOA MUKAAN !

PAL TALK OHJEET

Näin voit välittömästi hakea PalTalk-ohjelman itsellesi! TOIMIVAMPI, TÄYSVERSIO

http://www.paltalk.com/

Ohjelman asennus on helppoa!

A. Asennusohjelman saat ladattua seuraavasti:

Ohjelman voit ladata yllä olevasta linkistä. Huom! Uusien versioiden myötä saattaa latausprosessiin tulla muutoksia. Download  Avautuu PalTalk.com-sivulle, jossa klikkaa ”download”-nappia ladataksesi ohjelman koneellesi.

B. PalTalk-ohjelman asennus

Avaa lataamasi tiedosto, jonka nimi on: ”pal_install.exe” ja löydät sen omalta konneeltasi siitä paikasta mihin tallensit sen. Kun klikkaat tiedostoa kaksi kertaa, niin PalTalk-ohjelma aloittaa automaattisesti asennuksen.Täytä tarvittavat tiedot ja hyväksy.( Paltalk licence agreement paina accept.) Ohjelma ottaa yhteyden Paltalkin rekisteröinti sivulle.

C. Rekisteröinti Nickname:

keksi salanimi Password keksi salasana retype password toista salasana secret question: valitse  salainen kysymys( älä jätä tyhjäksi.) secretanswer: salainen vastaus=voit keksiä mitä tahdot Text verification = kirjoita laatikkoon, sen viedessä kuvassa oleva teksti, kaiken tehtyä paina submit.

Nyt voit hengähtää ja avata sähköpostistasi varmistuskoodin, kirjoita se muistiin koska tarvitset koodin siinä vaiheessa kun kirjaudut ensimmäistä kertaa PalTalkiin.

Kirjoita saamasi koodi kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, (tämän kysymyksen saat vain kerran).

Nyt sinulla on toimiva PalTalk!

Jos sinulla kuitenkin on ongelmia ohjelman kanssa niin ole yhteydessä ylläpitoomme. Kirjaudu PalTalkiin sisään käyttämällä käyttäjätunnustuksesi yhdessä salasanasi kanssa niihin varattuihin kenttiin ja kirjaudu paltalkiisi. Ylhäällä oikealla näet ”Groups” ja avautuu ”All Categories” ja löydät (listan keskivaiheilta) ”Christanity” jota klikkaat sieltä ja etsi JUMALAN IKUISEN SANAN TOTUUS JA RUKOUS HUONE  jota sitten klikkaat ja huone avautuu sinulle ja olet tervetullut veljien ja sisarien yhteiseen joukkoon – jakaamaan ja vastaanottamaan armoa Kristukselta Jeesukselta.
Huoneen taulun  alareunassa ovat tärkeimmät toiminnot: ota mikkiä =lock mic on ……………………. anna mikki pois push to talk huoneessa olevien nickname listassa