Ex-criminal Day päivät ja mediapankki

Ex-criminal Day päiviä vietetään milloin missäkin…vuonna 2024 aloitamme kesäkuussa  Piritorilta eli Vaasanaukiolta. 

Alla kuva Jukka Tolosesta kitaran kera Piritorilla.  Raitis ja iloinen Jukka on yksi esimerkki miten elämä muuttuu kun saa kohdata Jeesuksen.

 

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/poliisi-ryosti-postin-luki-sellissa-raamattua-ja-jumppasi/    Ohessa Juha Salon todistus, ex-ataripoliisi.

 

Alla Juhan haastattelu..kuuntele miten elämä muutui vankilassa.

 

Radio Deillä   ex-criminals ohjelma tulee ulos tiistaina klo 22.03 ja sunnuntaina klo 16.03 sekä lauantaina klo 00.00.  89.00 MHz pääkaupnkiseudulla. Suora linkki radioon 

www.radiodei.fi 

 

ex-criminals – YouTube      Tilaa ja kuuntele kaikki radio ohjelmat..

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/rooperin-pornokuningas-olen-rukoillut-joka-ilta-sen-jalkeen/     Rööperin Tom Sjöberin juttu..lue.

 

Kolmoismurhaaja ja ex-jengijohtaja Lauri Johansson saa oman ohjelman hengelliselle radiokanavalle – pääsi eilen valvottuun koevapauteen – MTVuutiset.fi

Alla ILTA-SANOMIEN juttu päivästä sekä Jukasta juttu 11.8.2019 

Huumehoureiset vuodet olivat tuhota kitaravirtuoosi Jukka Tolosen – vasta vankilaan johtanut synkkä yö pysäytti kierteen: ”Silloin todella huusin Jumalaa avuksi” – Viihde – Ilta-Sanomat

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005780982.html 

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005780533.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005968273.html

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ex-criminal-dayn-puuhamiehet-ennen-tehtiin-jonkun-muun-nimissa-nyt-tehdaan-jeesuksen-nimissa/ 

Seurakuntalainen-lehti  jutut yllä ja alla Radio Dein studiolla.

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ex-satanisti-tuhosi-kirkkoja-pyysi-myohemmin-anteeksi-kirkkoherroilta/

Is juttu 23.6.20 Remun ja Laten ohjelma alla:

Remu Aaltonen kohtaa radiossa veljensä surmanneen Late Johanssonin

Alla Iltalehden juttuja ja video ensimmäisestä Ecd päivästä. 

http://iltalehti.fi/iltvuutiset/201407310151149_v0.shtml 

Alla Ylen juttu Tornion ECD-päivästä 2017 … huippuhomma Merilapissa. Kesän kaunein ja lämpimin päivä sekä  koko Tornion väki oli liikkellä.

https://yle.fi/uutiset/3-9701022 

 

Päivästä on muodostunut tärkeä monelle entiselle ”krimille”  ja tietysti näisä tilaisuuksissa  myös entiset vangit ja rikolliset saavat tavata toisiaan ja yhdessä iloita ”uudesta elämästä” minkä on armosta saanut tultuaan uskoon. Moni vanki on ottanut lomaa ja on ollut puhumassa tilaisuudessa jo vankeusaikana. Myös vankilapastoreita ja vankilalähettejä  on ollut saarnaamassa tilaisuudessa. Narinkkatorin tapahtuma oli ensimmäinen vuonna 2014. Siitä homma lähti käyntiin…nyt on käyty Torniossa ja Lahdessa. 

Tilaisuudesta on kuvattu joka vuosi 4-6 tunnin pituinen DVD,  joita on jaettu  Suomen ja Ruotsin vankiloihin. 

Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa jokavuotisena tapahtumana. Päivä tehdään yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa ja yhteiskristillisyys on voimavara näissä koko kaupunkia koskettavissa tapahtumissa.  Tervetuloa mukaan.