Ex-criminal day sai alkunsa yhdestä puhelinsoitosta Laten ja Alin välillä, siinä Lauri ehdotti jotain isompaa juttua Helsinkiin ja Ali päätti että jos lähdet mukaan niin järjestän...eikun hommiin mutta eka tapahtuma siirrettiin viiteen kertaan eri paikkaan ja lopulta sitten päädyimme Narinkkatorilla, vielä saman päivän aamuna piti mennä Mauno Koiviston aukealle mutta rekka oli ajanut "vahingossa" suoraan Narikalle. No, siinä sitten soviteltiin muiden tapahtumajärjestäjien kanssa pelisäännöt ja hienosti meni. Siitä homma lähti ja paljon on mennyt vankiloihin ym. dvd.tä mitä teimme päivästä. Lisäksi vankiloissa on ollut herätystä ja etenkin pohjoisen vankiloissa on tullut parin-kolmen vuoden aikana paljon vankeja uskoon. 

Mukaan ECD-päivän rakentamiseen ja suunnitteluun tuli myöhemmin mukaan erillinen työryhmä jonka kokoonpano vaihtelee vuosittain.

Ex-Criminal Day saavutti tähän asti suurimman kohokohtansa 31. heinäkuuta 2014, jolloin pidettiin Helsingin Narinkkatorilla, Kampissa, ulkoilmatilaisuus. Toinen oli 29.7.15 myös Narikalla ja tänä vuonna mennään uuteen paikkaan, Vaasanaukiolle. Toki siellä olemme jo kuusi vuotta soittaneet ja laulaneet sekä julistaneet Sanaa sille väelle mikä siinä pyörii kesät talvet... Tervetuloa mukaan kesän "vankeinpaan" festifaaliin. 

Vuoden 2017 tapahtuma on Vaasanaukiolla elokuun alussa, 5.8 ja heinäkuun alussa, 1.7  on Torniossa oma pohjoisen tapahtuma.

Vapaa evankeliumiyhdistys ry on virallinen järjestäjä.   www.citymission.fi  

Facebook- ryhmäämme tästä

Facebook logo