Ex-criminal day sai alkunsa yhdestä puhelinsoitosta Laten ja Alin välillä, siinä Lauri ehdotti jotain isompaa juttua Helsinkiin ja Ali päätti että jos lähdet mukaan niin järjestän...eikun hommiin mutta eka tapahtuma siirrettiin viiteen kertaan eri paikkaan ja lopulta sitten päädyimme Narinkkatorilla, vielä saman päivän aamuna piti mennä Mauno Koiviston aukealle mutta gospelrekka oli ajanut "vahingossa" suoraan Narikalle. No, siinä sitten soviteltiin muiden tapahtumajärjestäjien kanssa pelisäännöt ja hienosti meni. Siitä homma lähti liikeelle ja  vuonna 2017 olimme myös Torniossa asti. 

Ex-Criminal Day saavutti tähän asti suurimman kohokohtansa 31. heinäkuuta 2014, jolloin pidettiin Helsingin Narinkkatorilla, Kampissa, ulkoilmatilaisuus. Toinen oli 29.7.15 myös Narikalla ja tänä vuonna mennään uuteen paikkaan, Vaasanaukiolle. Toki siellä olemme jo seitsemän  vuotta soittaneet ja laulaneet sekä julistaneet Sanaa sille väelle mikä siinä pyörii kesät talvet... Tervetuloa mukaan kesän "vankeinpaan" festifaaliin. 

Tapahtumasta on tehty joka vuosi videoita joita lähetämme jokaiseen Suomen vankilaan ja vuoden 2017 tapahtumavideot meni myös Ruotsin vankiloihin tulkattuna. 

Vuoden 2018 tapahtuma on Vaasanaukiolla elokuun alussa, 4.8 . Tervetuloa 

Vapaa evankeliumiyhdistys ry on virallinen järjestäjä.   www.citymission.fi  

Facebook- ryhmäämme tästä

Facebook logo